Θα ήθελα να μάθω διαθεσιμότητα και τιμές
για &

Τοποθεσία

Εξαιρετική τοποθεσία πάνω στην αμμώδη παραλία της Νέας Χρυσής Ακτής

Η ειδυλλιακή θέση του ξενοδοχείου επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση (5 λεπτά οδικώς) από γραφικούς παραθαλάσσιους οικισμούς όπως είναι το Πίσω Λιβάδι και ο Δρυός και οι πανέμορφες ορεινές Λεύκες. Το ξενοδοχείο απέχει 13 χιλ. από την κοσμοπολίτικη Νάουσα, 19 χιλ. από την πρωτεύουσα του νησιού και λιμάνι, Παροικία και 16 χιλ. από το αεροδρόμιο.
Πάρος - Acquamarina Resort

Πάρος

Η Πάρος, ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά νησιά του Αιγαίου βρίσκεται περίπου στο μέσο του συμπλέγματος των Κυκλάδων, μεταξύ Νάξου και Αντιπάρου. Οι όμορφες αμμώδεις παραλίες, η πληθώρα επιλογών διασκέδασης και χαλάρωσης, η εκλεκτή κουζίνα και η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων καθιστούν την Πάρο τον τέλειο καλοκαιρινό προορισμό, μόλις 3 ώρες με το γρήγορο πλοίο- 4 ώρες με το ferry- από τον Πειραιά και 30 λεπτά με το αεροπλάνο από την Αθήνα.

Πρωτεύουσα και λιμάνι του νησιού είναι η Παροικιά ενώ σήμα κατατεθέν του νησιού αποτελεί η γραφική Νάουσα.

Παροικία - Acquamarina Resort

Παροικία

Πρωτεύουσα και λιμάνι του νησιού. Το όνομά της προέρχεται από την εποχή του Βυζαντίου. Στην Παροικία λειτουργούν υποκαταστήματα των περισσότερων τραπεζών, ταχυδρομείο, κέντρα υγείας, τουριστικά γραφεία και πλήθος από ταβέρνες και cafe. Σήμα κατατεθέν της Παροικίας είναι η μεγαλοπρεπής εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Η αρχιτεκτονική της θα σας θυμίσει περισσότερο αρχαίο ναό και η ανέγερσή της χρονολογείται τον 16ο αιώνα.
Νάουσα - Acquamarina Resort
Νάουσα
Η Νάουσα βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού και είναι χτισμένη γύρω από ένα γραφικό μικρό λιμάνι, το οποίο αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για το νησί. Μια βόλτα στον παραδοσιακό οικισμό της Νάουσας είναι μια μοναδική εμπειρία, καθώς περπατώντας στα στενά πλακόστρωτα σοκάκια θα θαυμάσετε την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική ενώ παράλληλα μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας και να απολαύσετε το φαγητό ή ποτό σας σε ένα από τα πολλά εστιατόρια και μπαρ που υπάρχουν γύρω από το λιμάνι.
Χάρτης
ESPA